View facing a northerly direction
Photographer: Jonathan Riordan




View facing a southerly direction from Qeqe Street
Photographer: Jonathan Riordan




View facing an easterly direction
Photographer: Jonathan Riordan




View facing a south easterly direction from Qeqe Street
Photographer: Jonathan Riordan




Shader panels, opening up to Qeqe Street, along main entrance
Photographer: Jonathan Riordan




View from north with entrance jack-knife doors lifted to express the centre is open
Photographer: Jonathan Riordan




View from within the entrance enclosure
Photographer: Jonathan Riordan




View of roof garden from above showing surrounding contextual environment
Photographer: Jonathan Riordan




Clinic courtyard from above
Photographer: Jonathan Riordan




Clinic courtyard
Photographer: Jonathan Riordan




Detail of finishes - concrete and natural materials
Photographer: Jonathan Riordan




Detail of screen
Photographer: Jonathan Riordan




Interior view of clinic
Photographer: Jonathan Riordan




Clinic reception with mosaic art works
Photographer: Jonathan Riordan




Multipurpose hall
Photographer: Jonathan Riordan




Multipurpose hall
Photographer: Jonathan Riordan




Passage lit by top natural light
Photographer: Jonathan Riordan




External paving carries through to internal circulation routs
Photographer: Jonathan Riordan




Staircase at courtyard end
Photographer: Jonathan Riordan




Staircase landing
Photographer: Jonathan Riordan




Drawing 210 of 365 by Shaun Gaylard

Click for larger image