View of pavilion from north

Submitted by William MARTINSON

Photographer: Kate Otten




Portion of north elevation

Submitted by William MARTINSON

Photographer: Kate Otten




Detail of narrow timber slatted walkway along north elevation

Submitted by William MARTINSON

Photographer: Kate Otten




Detail of cantilevered box gutter discharging into rainwater tank

Submitted by William MARTINSON

Photographer: Kate Otten




View of south elevation from entrance driveway

Submitted by William MARTINSON

Photographer: Kate Otten




Roof slab cut-out to accommodate existing tree

Submitted by William MARTINSON

Photographer: Kate Otten




Internal view

Submitted by William MARTINSON

Photographer: Kate Otten




Internal view towards stone retaining wall

Submitted by William MARTINSON

Photographer: Kate Otten